Godina je uskoro iza nas, a samo za vas donosimo najveće hitove klupske scene.

Donosimo hitove koji su zasigurno obilježili svaki bolji izlazak.

 

 

Nakon stanke koju je uzela zbog rođenja blizanaca Maxa i Eme, Jennifer Lopez uspješno se vratila na glazbenu scenu s hitom 'On The Floor' koji je pokorio sve top liste.

 

 

 

Ova godina bila je rezervirana za mulititalentiranog pjevača, tekstopisca, producenta i glazbenika - Bruna Marsa, koji nas je oduševio svojim hitom 'Grenade'.

 

 

U godini na izmaku dobro nas je zabavila i Katy Perry. Za potrebe spota 'Last Friday Night', pjevačica se transformirala u 15-godišnju štrebericu Kathy Beth Terry i sve nas dobro zabavila.

Lady Gaga ni ove godine nije zakazala. Ponovno nas je šokirala, a najviše kontroverze izazvala je njena pjesma 'Born this Way'

Ova lista bila bi nezamisliva bez britanske glazbenice Adele. Adele nas je brzo osvojila svojih hitovima 'Someone Like You', 'Set Fire to the Rain', ali mi smo se odlučili za njen najveći hit 'Rolling in the deep'.

 

 

Ove godine predstavila nam se i mlada, talentirana i uspješna engleska pjevačica Jesse J. Svojim drugim singlom 'Price tag', Jesse je brzo osvojila srca publike.

 

 

 
Novim albumom Beyonce je još jednom pokazala da vlada svjetskom glazbenom scenom. Singlom i spotom 'Run The World (Girls)', Beyonce je najavila svoj četvrti studijski album, prigodno nazvan '4'. Drugi, aktualni službeni singl je 'Best Thing I Never Had'.

 



Rihanna je također ove godine objavila album, i to šesti po redu. Album je inspiriran klupskom glazbom, a najavio ga je singl 'We Found Love', koju je Rihanna snimila u suradnji s DJ-om Calvinom Harrisom.

 

 



Među najslušanijima ove godine sigurno je bio i miljenik tinejdžerica Justin Bieber. Nakon filma 'Never say never', objavio je i istoimenu pjesmu.

 

 

 

Američki pop sastav Maroon 5 u suradnji s pjevačicom Christinom Aguilerom snimio je pjesmu 'Move like Jagger'.

 

 

Spot, baš kao i pjesma, predstavljaju svojevrsni homage rock'n'roll ikoni Micku Jaggeru.

 

 

Ljeto su svakako obilježila dva hita.Veliki hit zvijezde iz Puerto Rica Don Omara 'Danza Kuduro'.

 



I 'Party Rock Anthem', skupune LMFAO.

 

 

 

Na svjetsku glazbenu scenu vratila se i Britney Spears. U sklopu turneje 'Famme Fatale' gostovala je i u Zagrebu, a Zagrepčane je na noge digla pjesmom 'Till the World Ends'.

 

 

Pitt Bull ove je godine doživio svjetski uspjeh. Sve veće svjetske face snimile su s njim duet, a najviše pamtimo njegovu suradnju s Ne-Yom u pjesmi 'Give me Everything'.

 

 

Ljestvicu zaključujemo pjesmom Mr. Saxobeat rumunjske zvijezde Alexandre Stan.