Jezivo

Pogledajte snimke koje vam donosimo i od kojih će se mnogi naježiti.

Levitacija
video koji je svojevremeno bio vrlo popularan na Jutjubu navodno prikazuje Rusa koji tokom šetnje sa psom naiđe ne djevojčicu koja u šumi vježba levitaciju.
Bezglavi duh 
Duh zabilježen u napuštenoj iračkoj školi, ostavio je mnogo veći utisak na gledaoce nego na prisutne klince, sudeći prema njihovim reakcijama.
Mladići neko vrijeme obilaze napuštene učionice, trčkaraju i vire u praznu učionicu u kojoj se odjednom pojavi bezglavi duh te krene prema njima. Možda nisu vidjeli ono što je kamera zabilježila... 
Anđeo iz Džakarte
Na snimcima sigurnosnih kamera očekujemo mutne i neprepoznatljive siluete koje možemo lako opisati kao manipulacije, ali ono što je zabilježeno na trgu u Džakarti vrlo je posebno. 
Pali anđeo 
Još jedan potencijalni anđeo zabilježen je na snimku, a navodno je snimljen u Španiji. Dvojica muškaraca su krenula u noćnu potragu za izvorom čudnih zvukova i putem su pronalazili perje.
Duh iz Diznilenda 
Možda iz čiste dosade, a možda i da stvarno prestraši posjetioce uklete kuće, jedan duh je odlučio da prošeta Diznilandom. 
Demoni 
Video koji smo sačuvali za kraj vrlo je lako otpisati kao 'lažnjak', ali to nimalo neće ublažiti utisak koji ostavlja. Pogotovo ako ga gledate sami u mračnoj sobi. 
Zvučna kulisa i 'specijalni efekti', ako tako želite da ih zovete da biste lakše zaspali, odrađeni su vrlo dobro.