Predsjednik Srbije

U Srbiji bi se 17. decembra trebali održati vanredni izbori. Povodom toga predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je nekoliko promotivnih spotova na svojim društvenim mrežama.

Jedan od njih postao je viralan zbog svoje bizarnosti. Naime, Vučić je posjetio mladu porodicu Stanković koja živi u Leskovcu.

Najprije je Vučić pokucao na vrata, a nakon što mu ih je Branka otvorila, poklonio joj je buket cvijeća. Nakon toga krenuo je razgovor.

- Bio sam beskrajno sretan kada sam saznao da ipak ostajete u Srbiji - kazao je Vučić na šta mu je Saša odgovorio da je bio na razgovoru za posao u Njemačkoj i to baš na pravoslavni Božić.

- Ne mogu da vam opišem taj osjećaj. Hvala Bogu javile su se nove šanse u našem gradu - naveo je Saša i objasnio da radi kao inžinjer.

- Je li bar plaća pristojna - upitao je srbijanski predsjednik, a Saša je odgovorio "za naš normalan život, sasvim dobro".

- Za mene je vaša kuća, vaša porodica, vaš život sve ono za što smo se borili. Tako da sam jako zadovoljan što ste ovdje i što možete planirati i proširenje porodice. Hvala što svoju snagu i energiju dajete za našu zemlju, to je za nas najveća pobjeda - kazao je bračnom paru Vučić.

Zbog bizarnosti i vidne insceniranosti video se brzo proširio društvenim mrežama.

"Stankovići provjerite da vam nije nešto maznuo iz kuće, kleptoman je to stari", "Tuga, jad, sramota", "Koliko si mu platio da ovako priča", "Zašto ne dođete da razgovarate s nama s četvero i više djece? Da vidite kako mi živimo", samo su neki od brojnih komentara ljudi na društvenim mrežama.

Faktor