POPRILIČNO UZNEMIRENI

Ben Affleck i njegova bivša supruga Jennifer Garner jučer su snimljeni u napetom razgovoru, gdje je Garner djelovala poprilično uznemireno.

Naime, oni su se sastali u školi njihove djece u Santa Monici zbog proslave Noći vještica, a paparazzi su ih ubrzo uhvatili u napetoj raspravi na parkingu ispred škole.

Nije jasno o čemu su razgovarali, ali Garner je bila namrštena i trenutke je izgledala kao da će se rasplakati. No, fotografi koji su svjedočili njihovom razgovoru, naveli su da je razgovor istovremeno izgledao napet i strastven.

Na kraju, fotoreporteri su istakli kako ju je Affleck ipak uspio smiriti jer se na kraju razgovora i nasmijala. Međutim, mediji su otkrili kako je Affleck ubrzo nakon toga napravio sudar, udarivši automobil koji se nalazio ispred njega. Naveli su da je bio uznemiren.

Inače, zajednički izlazak uslijedio je nekoliko dana nakon što su mediji objavili da su Ben Affleck i njegova sadašnja supruga Jennifer Lopez na jednoj rođendanskoj proslavi izgledali kao da su se posvađali.

Podsjećamo, Affleck i Garner bili su u braku od 2005. do 2013. godine, a zvanično su se razveli 2018. godine. Zajedno imaju troje djece: kćerke Violet (17) i Seraphinu (14) te sina Samuela (11). Zbog toga što su njihova djeca maloljetna, oni pokušavaju održavati dobar odnos.