SPRDAJU SE SA EVROPOM!

Na društvenim mrežama pojavila se skandalozna fotografija njemačke kancelarke Angele Merkel i Najima Laachraouija za kojeg se sumnja da je učestvovao u terorističkim napadima u Briselu i Parizu.

Ova fotografija napravljena je svega mjesec dana prije terorističkog napada u Briselu.

Prema navodima stranih medija u trenutku kada je selfi nastao 24-godišnji Najim se vodio kao migrant, a kancelarka mu je izašla u susret i dozvolila da se fotografišu prilikom njenog obilaska izbjeglica u kampu u Njemačkoj.

Kako se navodi, ovaj mladi ekstremista je učestvovao u pravljenju bombi koje su iskorišćene za užasan teror koji je počinjen u Parizu, a u Briselu je bio jedan od glavnim napadača.

Ukoliko se zaista utvrdi da je riječ o istoj osobi, ova fotografija bi mogla značiti samo jedno, a to je da se ekstremisti poigravaju sa Evropom, prenosi Informer.

Sličnost između fotografija je više nego očigledna. Najima, je sigurnosna kamera snimila na briselskom aerodromu par minuta prije nego što se teroristički napad dogodio.

On je gurao kolica sa prtljagom u kojem je bila bomba. Takođe, za njega se sumnja da je učestvovao u pravljenju bombe za napad koji se dogodio u Parizu, 13. novembra prošle godine.