Strava u hotelu

Tridesetčetverogodišnji Matthew Williams svojoj žrtvi, 22-godišnjoj djevojci, pojeo je pola lica i očnu jabučnicu. Osiguranje hotela u kojem se odvijao horor uletjelo je u sobu baš u trenutku kada je jeo svoju žrtvu.

Osoblje hotela u mjestu Argoedu u Južnom Walesu uletjelo je hotelsku sobu Matthewa Williamsa baš u trenutku kada je jeo svoju žrtvu. Vrata su razbili nakon što ih je odbio pustiti unutra i nakon što je tvrdio da djevojka nije unutra
'Ova životinja je pojela djevojku'
Dvadesetogodišnjakinja koju je tek bio upoznao također je preminula.
"Ova životinja je pojela djevojku, a policija ga je zaustavila u hororu", izjavila je Jill Edwards, koji živi u neposrednoj blizini hotela u malom rudarskom mjestu.
Matthew Williams nedavno je izašao iz zatvora, nakon što je odslužio pola zatvorske kazne zbog napada na svoju partnericu. On je boravio u hotelu, a djevojku je pozvao na piće.
"Pozvani smo u 1:23 jer je muškarac napao djevojku. Kada je policija stigla, zatekli su ih oboje tamo. Onesposobili su ga šokerom, a muškarac je uhapšen. Nakon hapšenja, prestao je reagirati. Bolničari su ga oživljavali, ali je preminuo", rekao je glasnogovornik policije.
Policija je potvrdila da je preminula i žrtva.