Urnebesno-bolesna vijest da je svojoj "pravoslavnoj ruskoj braći" na Krimu u pomoć stiglo četničko Brzo odjeljenje "Knez Lazar" u obliku petorice poremećenih bradonja iz Srbije – rečito govori o istinskom ludilu koje u sebi kombinuje religiozni kičeraj, izliv votke u mozak, vjeru u dolazak slovenskog Mesije, uz prirodnu potrebu da se nešto usput prikolje u čast Čiča Draže. Razumije se, proruski mediji usred zemlje Srbije umalo se nisu usrali od sreće; stigli četnici na Krim, Putin odahnuo!

Pod dramatičnim naslovom "Četničko parče Krima", na sajtu jednog od mnogih četnolikih frakcija, ovog puta kod tzv. Četničkog pokreta, osvanulo je sljedeće saopštenje iz Kruševca grada:
 
"Na poziv ruskih bratskih organizacija Četničkom pokretu da se pomogne na Krimu u Ukrajini, Četnički pokret je formirao Brzo odjeljenje 'Knez Lazar' i u rekordnom vremenu od tri dana našlo se na Krimu. Komandant Brzog odjeljenja 'Knez Lazar' je Bratislav Živković. Put do Semfiropolisa nije bio lak, išlo se iz tri različita pravca, preko Rusije, Bugarske i Turske. Pripadnici Četničkog pokreta stacionirani su u jednom manastiru na Krimu i za sada uspešno ispunjavaju sve postavljene zadatke. Neka ih Bog čuva i Sv. Velikomučenik Knez Lazar. U potpisu: Propagandno obavještajna služba Četničkog pokereta; telefoni – 060 757 10 14 (Njegoš); 061 29 61 219 (Stevan)".
 
Čim je ovaj kvintet stigao u Sevastopolj, proruski internet-mediji (Srbin.info; Pravda; Standard; Glas Rusije; Facebook reporter; Fakti) objavili su da je komandant srpskih četnika na Krimu ne Bratislav Živković, već Milutin Mališić. Kao pripadnik grupe OSA (Oslobodilačka Srpska Armija), suđeno mu je tokom 2000. godine pod optužbom da je planirao da ubije Slobodana Miloševića i Nebojšu Pavkovića.
 
Mališić je na suđenju demantovao optužbe. Tvrdio je da je OSA radila tajno u Srbiji i na Kosovu, a da su bile planirane i akcije protiv međunarodnih snaga u Bosni i napadi na "mudžahedinske objekte". On je istakao da je u početku stekao utisak da je OSA dobro organizovana vojna formacija sa "najmanje 100 iskusnih boraca", ali da je u septembru 1999. godine prekinuo kontakte sa ostalim optuženima, jer je uvideo da "nisu dovoljno sposobni i dorasli zadatku da brane srpski narod na Kosovu". Tadašnji predsjednik SRJ, Vojislav Koštunica, pomilovao ga je sa ostalim optuženima 6. decembra 2000. godine.
 
Mališić je posljednjih godina bio aktivan član Četničkog pokreta Bratislava Živkovića, jednog od brojnih frakcija među četnicima i ravnogorcima. Ovaj pokret je ostvario i tesne polne veze za kozačkim pokretima u Rusiji, a Mališić je nekoliko puta odlazio tamo kao počasni gost. Učestvovao je u Hodočašću koji su ruski kozaci organizovali prošle godine za Kosovo. U svojoj izjavi za Itar-Taas, Mališić je rekao da je na Krim otputovao upravo "na poziv Kozaka".
 
Mališić je učestvovao u ratu na Kosovu gdje je proveo godinu dana kao vojni policajac. Četnički pokret kome pripada u više navrata je, tokom krize na Kosovu, saopštavao da se nalaze na Kosovu "spremni da se oružano suprotstave eventualnom upadu Albanaca na srpske opštine". Međutim, kao i obično, ispostavilo se da je riječ o mentalno oboljelim likovima čije sumanute izjave o dolasku cara svih Slovena ili ujedinjenju svih pravoslavaca prijaju alkoholiziranim kozacima i srbijanskim fašistima uvijek željnih nesrpske krvi.
 
U nekom normalnom društvu ovi bi ljudi odavno bili u medicinskim ustanovama zatvorenog tipa; nažalost, u raspolućenoj Srbiji, za mnoge desničare i patriote-naciste, Mališić i Živković su simboli rusofilske ljubavi, junaci koji su krenuli na Krim, da pomognu voljenom Putinu u borbi protiv nekrsta.
 
Uostalom, pogledajte fotografije ili preslušajte video; koja to zemlja sem Srbije gaji ovakav šljam? Cirkus sa ukusom krvi i malo fashion-fašizma u crnim uniformama jeste današnja slika pomahnitale desnice u brzoj masturbaciji patriotskog penisa. Crkni, stoko!

(Izvor: e-novine.com)