Osjeća se kao čudovište

Rajee se i dalje suočava s posljedicama Morrisovog rada na njenom tijelu

Rajee Narinesingh (46) iz Majamija osjeća se kao čudovište nakon operacije lažnog plastičnog hirurga.
Ona je bila žrtva Oneal Ron Morrisa, koji je ženama ubrizgavao ilegalni i opasni koktel od cementa.
Raji, koja je rođena kao muškarac, obratila se Morrisu zato što je očajno željela da izgleda ženstvenije, ali nije imala dovoljno novca kako bi platila operaciju koju bi izveo hirurg sa licencom.
Jedan od razloga zbog kojeg ga je molila za pomoć je i to što je Morris zapravo muškarac koji se oblači kao žena.
Rajee se i dalje suočava s posljedicama Morrisovog rada na njenom tijelu. Dugo vremena nije željela da pokaže svoje lice u javnosti. Ona je Morrisu platila 3.000 dolara u periodu od 10 mjeseci u 2005. Nažalost, "cement" kokteli koji su ubrizgani u njene obraze, usne, grudi i zadnjicu, doveli su to toga da izgleda kao čudovište.
"Nakon intervencija sam se osjećala dobro, ali onda je počela noćna mora. Prvo mi se pojavio veliki čir na licu, koji je postajao sve veći i veći kako su dani prolazili. Bilo je veoma bolno i onda je odjednom zeleni gnoj eksplodirao na mom licu i po ogledalu. Bilo je zeleno i žuto, pomiješano sa krvlju. Izgledalo je zastrašujuće", kaže ona.
Morris trenutno služi jednogodišnju kaznu u zatvoru zbog bavljenja medicinom bez dozvole. On se takođe suočava sa optužbama za ubistvo iz nehata za smrt Šatarke Nubi (32), koja je platila najmanje 2.000 dolara za sređivanje zadnjice, kukova, butina i grudi. Suđenje za taj slučaj je i dalje u toku.
Narinesingh se sada osjeća bolje, a čirevi na njenom licu su se smanjili zahvaljujući injekcijama i laserskoj terapiji koju dobija od plastičnog hirurga Johna Martina.