CANSU DERE

Fanovi glumice Cansu Dere, koja je najpoznatija po ulozi u seriji "Ezel", zabrinuti su za nju nakon što su neki tamošnji mediji objavili da je nestala nakon stravičnog zemljotresa.

Njena kuća se navodno nalazi u epicentru potresa. Pratitelje naročito brine to što se nije oglasila na društvenim mrežama.

Međutim, novinar Birsen Altuntas objavio je da je Cansu jedna od poznatih ličnosti koje sarađuju s kompanijama Disney Plus i Fox kako bi pomogla građanima koji žive u područjima pogođenim zemljotresom.

Ipak, ova vijest nije umirila fanove koji vjeruju da je nemoguće da se nije javno obratila nakon zemljotresa i uvjerila ih da je dobro.

Podsjećamo, broj žrtava u Turskoj sada premašuje 31.643 poginulih u potresu 1939. godine, objavila je Uprava za katastrofe i hitne slučajeve, što ga čini najgorim potresom u modernoj historiji Turske.

Ukupan broj poginulih u Siriji, zemlji razorenoj više od desetljeća građanskim ratom, dosegao je 5.714, uključujući one koji su poginuli u pobunjeničkoj enklavi i područjima pod kontrolom vlade.