Neprofesionalno izvještavanje portala "KIM radio"

Povodom objavljivanja članka na portalu "KIM radio" pod naslovom “Đurđevdan na Gori okupio nekoliko hiljada Goranaca” gdje se spominje proslava Vaskrsa, reagovao je Murselj Haljilji poslanik u Skupštini Kosova ispred goranske zajednice.

"U članku objavljenom 6. maja ove godine na portalu 'KIM radio' pod naslovom “Đurđevdan na Gori okupio nekoliko hiljada Goranaca”, u drugom pasusu, koji citiram, stoji:
'Narodne igre uz pesmu i druženje organizovane su u gotovo svim selima opštine Gora, a najsvečanije u mestu zvanom Vlaška u blizini Vranište gde je ove godine organizovana centralna proslava Vaskrsa'.
Obzirom da se pominje moje ime i da sam dao izjavu za 'KIM radio' u kojoj sam takođe rekao da Goranci slave Dan Goranaca, što nije objavljeno, smatram da je došlo do skandaloznog i neprofesionalnog pisanja od strane ovog portala, naročito u vezi posljednje riječi Vaskrs, posebno kada se zna da su Goranci islamske vjeroispovesti.
Nakon mog usmenog poziva redakcije 'KIM radia', riječ Vaskrs je uklonjena, međutim nije uslijedilo adekvatno izvinjenje s njihove strane", stoji u saopštenju  Murselja Haljiljija, predsjednika GIG-a.