Narodni poslanik Stranke Demokratske akcije (SDA) Sandžaka Enis Imamović je u Skupštini Srbije oštro reagovao u Skupštini Srbije i postavio pitanja o neprimerenom dočeku koji su organizovali Haškom osuđeniku generalu Lazareviću.

U trenutku kada je Enis Imamović postavio pitanje (tj. krenuo da postavi pitanje) napredni radikali i njihovui sateliti su počeli da urlaju lupaju i histerišu... Imamovićevo pitanje je glasilo - ŠTA TREBAJU OČEKIVATI ALBANCI I BOŠNJACI, NAKON TROŠENJA NOVCA GRAĐANA SRBIJE ZA PRIJEME RATNIM ZLOČINCIMA?

Odgovor je brzo stigao - treba da očekuju da će u ovoj šovinističkoj tvorevini, šovinisti nastaviti sa dosadašnjom praksom.

Imamoviću je automatski nakon isteka 5 minuta ugašen mikrofon...

"To je legalno", kazala je predsjednica parlamenta nakon čuđenja gospodina Imamovića jer nije reagovala da obezbjedi mir, "tako rade u Britaniji", objasnila je Gojkovićka 'legalnost' lupanja u klupe...

Inače, u Britaniji ne dočekuju ratne zločince, niti poslanici i lordovi lupaju u klupe i ne krevelje se, kada neko osuđuje ratne zločine!

Da navedemo i to, da riječ "legalno" znači ono što je zakonito, tj. u skladu sa zakonom. Pa je u Skuppštini Srbije LEGALNO ono što je u skladu sa Poslovnikom, sa državnim zakonskim normama i sa Ustavom države, prenosi portal "Bošnjaci".
"ZAKONSKI" SKANDAL U SKUPŠTINI SRBIJE!!!

ŠTA TREBAJU OČEKIVATI ALBANCI I BOŠNJACI, NAKON TROŠENJA NOVCA GRAĐANA SRBIJE ZA PRIJEME RATNIM ZLOČINCIMA?U trenutku kada je Enis Imamović postavio pitanje (tj. krenuo da postavi pitanje) napredni radikali i njihovui sateliti su počeli da urlaju lupaju i histerišu... Imamovićevo pitanje je glasilo - ŠTA TREBAJU OČEKIVATI ALBANCI I BOŠNJACI, NAKON TROŠENJA NOVCA GRAĐANA SRBIJE ZA PRIJEME RATNIM ZLOČINCIMA?Odgovor je brzo stigao - treba da očekuju da će u ovoj šovinističkoj tvorevini, šovinisti nastaviti sa dosadašnjom praksom...Imamoviću je automatski nakon isteka 5 minuta ugašen mikrofon..."To je legalno", kazala je predsjednica parlamenta nakon čuđenja gospodina Imamovića jer nije reagovala da obezbjedi mir, "tako rade u Britaniji", objasnila je Gojkovićka 'legalnost' lupanja u klupe ... Inače, u Britaniji ne dočekuju ratne zločince, niti poslanici i lordovi lupaju u klupe i ne krevelje se, kada neko osuđuje ratne zločine! Da navedemo i to, da riječ "legalno" znači ono što je zakonito, tj. u skladu sa zakonom. Pa je u Skuppštini Srbije LEGALNO ono što je u skladu sa Poslovnikom, sa državnim zakonskim normama i sa Ustavom države.

Posted by BOŠNJACI on Thursday, December 10, 2015