NEUGODNO ZA GLEDATI

Aleksandar Vučić pred izbore u Srbiji nastavlja svoju kampanju na TikToku koja postaje sve komičnija, ali mnogi pišu i kako im je neugodno ovo gledati.

Vučić u kampanji na društvenim mrežama koristi i svjetski poznate osobe kojima je dao srpsku putovnicu ili neko priznanje, a sada je na red došao i Johnny Depp.
 
@jasamaleksandar Kako je Džek Sperou doveo Džonija Depa u Beograd? #johnnydepp #piratesofthecarribean #jacksparrow #jasamaleksandar #serbia🇷🇸 #srbijanesmedastane #follow ♬ original sound - Ja sam Aleksandar
U videu Vučić objašnjava kako je Jack Sparrow doveo Johnnyja Deppa u Beograd. Filmski lik u jednom trenutku shvaća da mu nedostaje jedan zlatnik, a zatim se prisjeti da je on u Srbiji te tad snimka prikazuje trenutak u kojemu je Vučić Deppu dao orden za izniman doprinos srpskoj umjetnosti.

Također, Vučić se snimio dok gleda film o Harry Potteru te je upitao svoje pratitelje jesu li znali da je Lord Voldemort Srbin.
 
@jasamaleksandar Ono kad lord Voldemor postane Srbin! #ralphfiennes #jasamaleksandar #harrypotter #serbia #serbianpassport ♬ original sound - Ja sam Aleksandar
Potom se pojavljuje snimka na kojoj Ralphu Fiennesu koji je utjelovio spomenuti negativni lik, Lorda Voldemorta, Vučić uručuje srbijansku putovnicu.

"Bože budale", "Ovo ima samo u Srbiji", "Kakav krindž", "Susramlje", "Mene je sramota", samo su neki od komentara ispod objave.

Uz to, Vučić pojedinim pratiteljima koji ga zamole napiše i pozdrav u komentar.