Nakon što je od građana primila informaciju da se u podrumu jedne zgrade u ulici Edit Durham nalazi nekoliko maloljetnih osoba koji konzumiraju drogu, policija je sinoć oko 11.30 časova opkolila objekat.

U podrumu zgrade  zatekla je 10 osumnjičenih osobe koji su pušili marihuanu. Pretresom osumnjičenih policija je pronašla i konfiskovala o 185 grama droge,  za koju se sumnja da je tipa marihuana.

Uviđaj objekta su izvršili islednici jedinice protiv droge jedinice, koji su utvrdili da je droga bila pakovana u malim paketićima što izaziva  sumnju da se radi o kupoprodaji narkotičnih sredstava.

Nakon konsultacije sa javnim tužiocem, osumnjičeni su zadržani u pritvoru, dok islednici istražuju slučaj, stoji u saopštenju Regionalne policije Prizren.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Krađa električnog kabla 

Policija je uhapsila Vjosana H. i Armend S. koji su od strane obezbjeđena objekata uhvaćeni u krađi električnog kabla  firme “Favorin & Benaf “.

Policija je utvrdila kako je ukradeni kabal spaljen kako bi ga prodali kao stari bakarni metal.

Iz policije kažu da su osumnjičeni od ranije poznati policiji po čestim krađama naročito u veletrgovinama “ Benaf “ i “ ETC“.

Uhapšeni se nalaze u pritvoru.