Višečlana delegacija Srba iz Drajčića, nacionalno mješovitog sela podno Šar planine, posjetila je novoizabranog predsjednika Prizrena dr Ramadana Muju i čestitala mu na reizboru za gradonačelnika ove najmultietničke opštine.

“Zahvaljujem se gospodinu gradonačelniku što je izdvojio vrijeme da nas primi. Mi smo ponosni što je pobjedio na izborima jer smo i mi kao nacionalna mnanjina Srbi, izlaskom na ove izbore,  malo i doprinjeli tome. Nadamo se da će nam u buduće pomoći svima u selu kako bi sso imali bolji život “ – izjavio je Zlatan Cvetković. Sa njim u delagaciji bili su još i Slobodan Kostić i Zvezdan Ristić.   
 
Predsjednik Muja se zahvalio na posjeti naglasivši da je ovo još dokaz  “multietničnosti prizrenske opštine” na šta je on jako ponosan. 
 
“Ono što je posebno, zahvalio sam im se na izalsku a oni su na taj način prihvatili novu realnost. To je dobar znak da se oni izalskom na izbore 31. jnaura žele priključiti svakodnevnom životu i pridruže se ostalim građanima Prizrena “ izjavio je nakon  sastanka predsjednik Muja.