U automobilu

Muškarac star 48 godina ubijen je u ponedjeljak uveče u Kačaniku, saopštila je policija, nakon uviđaja. Kako se navodi u saopštenju, žrtva je pronađena bez znakova života u automobilu na magistralnom putu Uroševac-Kačanik, u Starom Kačaniku.

"Na osnovu uviđaja na mjestu događaja, sumnja se da je nepoznato lice/lica u Starom Kačaniku ispalilo salvu metaka na vozilo i vozača, a zatim se udaljilo sa lica mjesta u nepoznatom pravcu. Nedaleko od mjesta događaja, u selu Soponica u Kačaniku, pronađeno je još jedno putničko vozilo koje je zapaljeno. Postoji sumnja da su osumnjičena lica, nakon što su izvršila ubistvo u Starom Kačaniku, zapalila vozilo i otišla. Tijelo nastradalog N.C. upućeno je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Prištini“, navodi se u saopštenju Policije Kosova, prenosi RTKlive.

"Ekipe regionalne policije Uroševac iz različitih sektora neprekidno rade na prikupljanju informacija na terenu kako bi se slučaj što prije rasvjetlio“, navodi se u saopštenju Policije Kosova.