Tokom utakmice u nedjelju uveče

Nekoliko ljudi pretuklo je gradonačelnika Leposavića Zorana Todića i njegovog saradnika Stevu Petronijevića tokom utakmice u nedjelju uveče u Leposaviću.

Izvori kažu da je Andrija Antonijević sa prijateljima tukao Todića i Petronijevića dok su sa navijačima gledali utakmicu.

"Gradonačelnik Todić i njegov saradnik bili su pijani i neprestano su provocirali ljude koji su gledali turnir. U jednom trenutku, Andrija Antonijević, građanin Leposavića, zajedno sa nekim svojim prijateljima, počeo je fizički napadati gradonačelnika i njegovog saradnika. Gradonačelnik Todić uspio je da pobjegne nakon što je primio nekoliko šamara, dok je njegov saradnik Stevo Petronijević teško pretučen i povređen ozbiljno”, kažu izvori u Policiji Kosova.

Izvori su dalje dodali da uprkos prisustvu policije na događaju, niko od policajaca nije reagovao da spriječi sukob  koji je trajao duže od pet minuta, a incident nije zabilježen ni u policijskom izvještaju od 24 sata.

KosovaPress je pokušao da kontaktira gradonačelnika Leposavića Zorana Todića, ali bezuspješno, a isto se dogodilo i sa policijom u sjevernom regionu.