Motivi nepoznati

Muškarac N.Q. (1956) albanske nacionalnosti oduzeo je sebi život nakon pokušaja ubistva jednog Bošnjaka iz Peći.

"Jutros oko 06:55 časova Policija u Peći je primila informaciju da se u ulici 'Nëna Tereza' desio pokušaj ubistva", stoji u saopštenju Policija u Peći.

Kosovska policija je poduzela hitnu akciju, relevantne jedinice su se odmah uputile na mjesto događaja kako bi sproveli istražne radnje.

"Na osnovu preliminarnih podataka, a i sa mjesta događaja, kao i ostalih istražnih radnji došlo se do saznanja da je do incidenta došlo kada je žrtva, državljanin Kosova, Bošnjak S.K. (1955) otišao na radno mjesto u Centru za mentalno zdravlje u Peći, gdje je došao i osumnjičeni N.Q. (1956) Albanac državljanin Kosova, koji je iznenada počeo da puca iz vatrenog oružja u pravcu žrtve. Žrtva je uspjela da se sakrije, ali je ranjena u lijevu nogu u predjelu tabana", stoji u saopštenju.

Osumnjičeni je uspio pobjeći sa lica mjesta a kda je stigao svojoj kući u lici "Hakif Peja", oduzeo je sebi život, izvršivši samoubistvo vatrenim oružjem.

Što se tiče ovih povezanih slučajeva, istražitelji su poduzeli istražne akcije u potpunoj saradnji sa državnim tužiocem na rasvetljavanju svih okolnosti koje su dovele do ovog događaja, prenosi portal "Koha.net".