OVO JE LOŠE ZVUČALO

Francis Ngannou sprema se za veliki okršaj s Anthonyjem Joshuom, koji je zakazan u petak u ponoć u Rijadu, a jedan snimak s priprema postao je viralan na društvenim mrežama.

Govorio je Ngannou o ovom meču u intervjuu za jednu televiziju, a tom prilikom se i udvarao novinarki koja je razgovarala s njim.

Pitala je novinarka Ngannoua da li će nakon svog treninga ostati u dvorani kako bi gledao i trening Joshue, a on je iznenadio odgovorom.

"Moram nešto važnije raditi. A to si ti!", rekao je Ngannou uz osmijeh, dok se novinarka odlučila samo glasno nasmijati.

Borba u petak bit će druga bokserska u karijeri za Ngannoua, koji je prošle godine oduševio fanove nastupom u meču s Tysonom Furyjem.

Tada je Ngannou slao Furyja na pod jednim žestokim udarcem, a i u preostalom toku borbe je bio zaista sjajan te mnogi smatraju da je Fury nezasluženo slavio sudijskom odlukom.

Okršaj s Joshuom zakazan je u ponoć s petka na subotu po srednjoevropskom vremenu. Prije ovog sjajnog dvojca u ringu ćemo gledati i Zhilei Zhanga protiv Josepha Parkera, a borbu će imati i 27-godišnji brat Tysona Furyja Roman, koji će rukavice ukrstiti sa Martinom Svarcom.