INCIDENT POSLIJE UTAKMICE

Tjelohranitelj NBA košarkaša Victora Wembanyame udario je u lice Britney Spears nakon što mu je pop zvijezda pokušala prići s leđa, a sada je na internetu osvanuo i snimak incidenta.

Kako se vidi na snimku pjevačica je požurila za košarkašem te ga pokušala potapšati po leđima da mu skrene pozornost.

U tom trenutku tjelohranitelj ju je grubo udario u lice na što su svi okupljeni reagirali, dok je košarkaš nastavio hodati na osvrćići se na situaciju iza njegovih leđa.

U izjavi je rekao da nije znao da je riječ o slavnoj osobi.

"Otišao sam da mogu uživati u finoj večeri. Nekoliko sati nisam imao pojma, no kada sam se vratio u hotel... Mislio sam kako to nije velika stvar, a onda mi je osiguranje reklo da je u pitanju Britney Spears", kazao je košarkaš.
  Ležeran stav prema nasilju i smijeh tijekom intervjua, očekivano su rezultirali zahtjevima na društvenim mrežama da se što prije ispriča Britney, da se prestane "ignorantski smijati" i ponašati kao da je u redu šamarati žene.

Izvor je rekao za TMZ da se tjelohranitelj kasnije ispričao Spears došavši za njezin stol u restoranu, no mnogi smatraju da bi i košarkaš trebao uputiti javnu ispriku.

Ipak, bilo je i onih koji smatraju da je tjelohranitelj samo radio svoj posao i da pjevačicu nije namjerno udario.

"Bila je velika buka, pa sam ga potapšala po ramenu da mu privučem pažnju. Znam da je rekao kako sam ga 'zgrabila odostraga', no ja sam ga jednostavno potapšala po ramenu", objavila je pjevačica na svom profilu nakon incidenta.