DVA UDARCA

Sportska novinarka Diletta Leotta (29) privukla je pažnju na društvenim mrežama nakon utakmice između Torina i Juventusa s videosnimkom na kojem je prvi put pokazala svoje nogometne "sposobnosti", no ono što joj ne ide u prilog jeste činjenica da se i nije baš proslavila.

Diletta je u sklopu svog novinarskog posla radila gradski derbi u Torinu koji je na kraju pripao Juventusu rezultatom 1:0, a nakon utakmice iskoristila je prazan prostor te se snimila kako pokušava pimplati loptu.

Nakon jednog udarca koljenom, ova atraktivna sportska novinarka još jednom je uspjela udariti loptu unutrašnjim dijelom stopala, a kako je taj drugi udarac bio poprilično nekontrolisan, lopta joj je pobjegla.

Ipak, bez obzira na to Diletta je odmah nabacila osmijeh na lice, a videosnimak je na društvenoj mreži za samo 12 sati skupio 320.000 lajkova.

U posljednjih nekoliko godina Diletta je postala vjerovatno najpopularnija sportska novinarka na svijetu. Ona je uvijek rado viđena uz nogometni teren, dok je na Instagramu prati gotovo 8 miliona ljudi.