Liverpoolovi navijači bijesni

Španjolski nogometni veteran Victor Valdes novo je pojačanje Manchester Uniteda. Engleski mediji navode kako je dogovorena suradnja s ovim 32-godišnjim vratarom i to do 2016. godine.

Iako menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal na raspolaganju već ima Davida De Geu, koji je trenutno jedan od najbolji vratara svijeta, kvalitetna zamjena nikako nije odmet, a Valdes ima sjajne reference. 
Bivši dugogodišnji vratar Barcelone je trenirao s Crvenim vragovima protekla dva mjeseca kao slobodan agent tijekom procesa oporavka od teške ozljede koljena, budući je posljednju utakmicu odigrao u marta prošle godine. 
Neko se vrijeme Valdes spominjao kao moguće pojačanje nvelikog rivala Manchester Uniteda, Liverpoola, ali očito je španjolski veteran na treninzima impresionirao nizozemskog menadžera. 
Vijest o Valdesovom potpisivanju ugovora za Manchester United je razbjesnila Liverpoolove navijače koji su se oglasili putem društvenih mreža. 
"Valdes se priključio Manchester Unitedu. Mi smo momčad koja očajno treba vratara, a što radimo?", jedan je od komentara navijača Redsa, dok u drugom stoji: 
"Nisam iznenađen što smo propustili dovesti Valdesa. Naši eksperti za transfere su korisni kao pseći drek".