Progovorio o najvećim zvijezdama

Luis Suarez u razgovoru za holandske medije progovorio je o najvećim nogometnim zvijezdama današnjice Messiju i Ronaldu između kojih ne stvara razliku u kvaliteti. Suarez iznimno cijeni i Messija i Ronalda i smatra kako su obojica na istoj razini.

"Messi i Ronaldo su potpuno različiti igrači i ne mogu reći koji je bolji. Messi ima fantastičnu tehniku, postiže puno pogodaka i zbog svoje visine sjajan je u driblingu. Ronaldo s druge strane izgleda poput stroja i s njim sve izgleda savršeno. On kombinira snagu i inteligenciju, a svaki udarac mu je gotovo savršen. Različiti su, ali na istoj razini", izjavio je sjajni napadač Liverpoola, prenosi portal bhfudbal.
Osim Ronalda i Messija, izuzetno cijeni i Andresa Iniestu, ali i Arjena Robbena.
"Jako cijenim Iniestu. On je igrač koji uvijek razmišlja brže od ostalih na terenu i koristi nevjerovatna dodavanja, radi na terenu one stvari koje ne očekujete. Nije to samo njegov način igranja, već je on takva osoba, uvijek je smiren. Robben je igrač koji stvara razliku i ukoliko on ne igra dobro, ne igra niti Holandija i zato smatram da će biti ključan igrač ove reprezentacije", dodao je Suarez.