Ugledni Guardian tvrdi

Britanski Guardian piše kako je Cristiano Ronaldo spreman vratiti se u Manchester United.

U danima kada se čeka konačna potvrda najvećeg transfera u historije nogometa, onog Garetha Balea iz Tottenhama u Real za 99 miliona eura, iz Engleske stiže zanimljiva priča. Novinar The Observera i Guardiana Daniel Taylor tvrdi kako se Cristiano Ronaldo javio ljudima iz Manchester Uniteda i sapštio im da se želi vratiti.
Nema senzacionalnog transfera na kraju ovoljetnog prijelaznog roka. Radi se o želji za povratkom u skoroj budućnosti. Možda već sljedećeg ljeta kada će Ronaldo ima 29 godina. Isti izvor navodi kako Portugalac želi još dvije-tri godine igranja na vrhunskoj razini dati klubu koji ga je proslavio.
Ne znamo ima li to veze s dolaskom Garetha Balea, ali činjenica je kako Velšanin stiže kao četiri godine mlađi igrač na kojem će, kao i na Iscu, Real graditi budućnost. Poznato je i kako navijači Reala vole Ronalda, ali on želi biti obožavan, a to je bio samo u Unitedu.
Štedi li se za mega transfer?
I ovog ljeta su stizale glasine o povratku, no bili su to samo probni baloni. Da se malo opipa stav Reala, navijača, samog Ronalda...
David Moyes zasad nije doveo nikoga, pa jedan takav transfer izaziva nevjericu, makar se radilo o nekom drugom ljetu i nekom drugom prijelaznom roku.
No, ima još nešto što ide u korist mogućem povratku. Sir Alex Ferguson i Ronaldov menadžer Jorge Mendes i dalje su vrlo bliski. Njih dvojica mogli bi to 'skuhati'. U Manchesteru znaju da ih taj transfer neće malo koštati. Bit će sličan, možda malo manji od Baleovog. Navodno su spremni dati najveću sumu u historiji kluba.
Njima je, tvrdi, izvor s početka teksta, najvažnije da je sam Ronaldo 'zagrijan' za ideju. No, ima i onih koji tvrde kako Portugalac po tko zna koji put uz pomoć nostalgije za Manchesterom samo priziva pažnju na Santiago Bernabeuu.
Što vi mislite, do kada će Ronaldo ostati u Realu?