JEDINSTVENO U SVIJETU

Stadion Fulhama će doživjeti transformaciju izgradnjom nove, Riverside tribine, a novi sektor na stadionu Craven Cottage nudit će veoma luksuzne lože, između bazena s pogledom na Temzu i restorana s Michelinovim zvjezdicama.

Jedan od najspecifičnijih stadiona u Engleskoj već je djelimično otvorio novu tribinu za gledaoce, a paketi ulaznica s eksluzivnim sadržajem prodavat će se za narednu sezonu.

Klupska web stranica već nudi različite pakete, koji čak nemaju i veze s nogometom. Ovo je posebno slučaj sa paketom Sky Deck, koji će biti dostupan sljedećeg decembra, a koji posebno nudi pristup otvorenom bazenu s pogledom na Temzu, ali očigledno i na sam teren stadiona.

Posjetioci će također moći da uživaju u panoramskom pogledu na London, uz široku ponudu hrane i pića.
Na novoj tribini će se nalaziti i restoran sa Michelinovim zvjezdicama, sa terasom s pogledom na rijeku Temzu. Sektor koji se proteže na sedam nivoa, takođe će imati bar i nekoliko drugih pubova i restorana.

Vlasnik kluba, Shahid Khan, američki biznismen pakistanskog porijekla, obećava nezaboravno iskustvo za razliku od bilo kojeg drugog stadiona širom svijeta.

"Moja vizija za novu tribinu Riverside bila je da ponudim našim navijačima i našem susjedstvu destinaciju koja će nastaviti da poštuje našu historiju i tradiciju na Craven Cottageu svakog dana u godini. Ukratko, konačno ćemo moći da ponudimo viši nivo gostoprimstva i mogućnosti koje su do sada bile praktično nedostupne navijačima Fulhama. Radi se o tome da svijetu pružimo vrhunsko iskustvo gostoprimstva na utakmici, što će također imati dgoročne benefite za budućnost kluba", kazao je Khan.