Defanzivac Paris Saint Germaina Lucas Hernandez javno je optužen od svoje bivše supruge Amelie Llorente da je zaboravio na svoju djecu koju je dobio s njom.

Hernandez godišnje u PSG-u zarađuje 19 miliona eura, a Amelie je objavila fotografiju njihove djece koja večeraju u mraku.


Foto: Instagram

Tako želi optužiti Hernandeza da ne vodi brigu o svojoj djeci, koja navodno s njom žive u kući bez struje, ali pitanje je koliko u tome ima istine budući da se ona na svom Instagram profilu redovno hvali luksuznim životom i putovanjima na razne egzotične destinacije.

"Možeš prestati igrati na dvije strane, Lucase. Cristina Buccino, poklanjam ti ga. Nemoj samo zaboraviti da imaš dvoje djece koju uopće ne dolaziš vidjeti", napisala je Amelia na društvenim mrežama sa željom da javno osramoti bivšeg partnera.

Cristina Buccino je nova djevojka Hernandeza s kojom on živi u Parizu. Sa Llorente se rastao prije godinu kada je ona saznala da je vara, iako su se ranije više puta mirili.

Na sudu je Amelia dobila skrbništvo nad djecom, dok je Hernandezova obaveza da podmiruje njihove troškove života.

Hernandez ima 28 godina i reprezentativac je Francuske za koju ima 36 nastupa. Član PSG-a je od prošlog ljeta kada su ga Sveci od Bayerna otkupili za 45 miliona eura. Ponikao je u Atletico Madridu.