Zamjena za Ribberyja

Bayern München je spreman ponuditi 70 milijuna funti za mladu zvijezdu Manchester Cityja Leroya Sanea, prenosi Guardian.

Leroy Sane pridružio se Manchester Cityju u kolovozu 2016. godine iz Schalkea, a sada bi se ponovno mogao vratiti u Bundesligu.
Naime, Saneu nedostaje više vremena u igri. Od kakao je stigao u Manchester, odigrao je preko 100 utakmica za City te upisao 39 golova i 45 asistencija. Posebno je impresivan bio u sezoni 2017./2018., kada je osvojio i nagradu za najboljeg mladog igrača Premierlige.
Sane je također imao pristojnu proteklu sezonu, postigavši 16 golova i podijelivši 18 asistencija u 41 nastupu u svim natjecanjima. Međutim, posljednjih nekoliko tjedana uglavnom se koristio kao zamjena.
U posljednjih pet prvenstvenih utakmica Sane je samo jednom započeo u prvoj postavi, ali je kasnije zamijenjen u 64. minuti i već su se pojavile špekulacije oko njegovog mogućeg odlaska s Etihada.
Pouzdani novinar Guardiana Fabrizio Romano izvijestio je o potencijalnoj ponudi Bayerna od 70 milijuna funti za njegove usluge. Znamo kako su se Bavarci ove sezone konačno oprostili od Riberyja i Robbena, a Sane je njemački reprezentativac i sigurno bi ga voljeli vidjeti u svojim redovima.
City ne želi izgubiti Guardiolu: Na stolu ugovor viši od 100 milijuna eura
Sane ima tek nešto više od dvije godine u svom trenutnom ugovoru, a Pep guardiola je nedavno rekao:
''Već godinu i pol dana pokušavamo potpisati novi ugovor. Želimo ga.''
''Ako želite produljiti ugovor, to znači da ga želite. Nećete produžiti njegov ugovor zato jer ga ne želite. To je kao s Gündoganom'', navodi Manchester Evening News.
Međutim, prema Guardianu, Sane je navodno oduševljen idejom oko povratka u Njemačku, gdje bi mogao postati nezamjenjivi član udarne postave.
''On je super igrač s odličnim kvalitetama i velikim potencijalom. Već sam puno puta vidio koliko je dobar. To je igrač koji nas odmah može poboljšati, on podiže momčad'', rekao je napadač Bayerna Robert Lewandowski.