“Kratak fitilj”

Ono što je jučer objavljeno na nekim američkim portalima definitivno intrigira, ali i otkriva kako je “kratak fitilj” Tyson nekoć imao.

Intrigantna knjiga otkriva: Mike Tyson u restoranu skoro prebio Michaela Jordana!
Nova netom objavljena knjiga koju je napisao prijatelj i menadžer slavnog boksača Rory Hollaway nazvana “Neispričana priča Mikea Tysona: Treniranje zvijeri”, otkriva neke vrlo zanimljive pojedinosti iz života svjetskog boksačkog prvaka, piše “Utoku“.
Ono što je jučer objavljeno na nekim američkim portalima definitivno intrigira, ali i otkriva kako je “kratak fitilj” Tyson nekoć imao. Prema Hollawayju, Tyson je jednom prilikom gotovo isprebijao jednako slavnog košarkaša Michaela Jordana, a razog je bila njegova bivša supruga Robin Givens.
Dvojac se našao u istom društvu u jednom restoranu, a s Jordanom se pojavio i trener “Bearsa” Mike Ditka i branič iste momačdi Richard Dent. Tu je bio i uvijek prisutna ličnost kada se govori o Tysonu – promotor Don King.
“Mike je polako pijuckao svoja najdraža pića – koktele Long Island, no malo po malo su iz njega počele izlaziti iskrene stvari”, piše Hollaway.
“Shvatio sam gdje sve to ide pa sam rekao konobaru da razvodni Mikeu pića. Mike je buljio preko stola u Jordana i odjednom mu rekao: ‘Ej ti, šta ti misliš da sam ja glup? Znam da muljaš s mojom kujom’.”
“Jordan je izgldedao kao da je vidio duha, a ovaj je još jednom ponovio: ‘Znam da si s muljao s njom, možeš mi reći.’ U tom trenutku Michael je samo htio ustati i pobjeći. Nije htio nikakav sukob. Mike se okrenuo Ditki i rekao mu: ‘Što ti misliš da se netko tebe boji? Svo to rasističko sranje koje si pričao?’ Okrenuo se i Dentu i rekao mu: ‘Vi se svi bojite ovog prokletog čovjeka, Richarde. On je nitko. Pustit ćeš ga da priča ta sranja?'”