Vozač Andy Green pokazuje nam kako izgleda njegov "ured" koji se kreće brzinom od 1.609 km/h.

Andy Green trenutno drži apsolutni brzinski svjetski rekord za kopnena vozila, koji je postigao 15. avgusta 1997. godine s turbomlaznim automobilom ThrustSSC, kojim je postigao brzinu od 1.228 km/h.
No ovaj bivši pilot Britanskog ratnog zrakoplovstva (RAF-a), sprema se voziti još brže pomoću Bloodhond SSC vozila koje se kreće pomoću hibridnog pogona Rolls-Royce Eurojet EJ200 (afterburning turbofan), Nammo HTP hybrid rakete i Cosworth CA2010 Formula 1 V8 trkaćeg motora. Novi izazov koji Green želi savladati je probijanje barijere od 1.000 mph, odnosno 1.609 km/h, do čega bi trebalo doći tokom 2016. godine na pustinjskoj stazi Mier Area u Južnoj Africi.
Andy i njegova ekipa iz Bloodhond SSC-a, ovih su dana objavili video u kojem predstavljaju kokpit automobila, odnosno kako navode, "Greenovog ureda koji juri 1.609 km/h".
U videu možete vidjeti čitav instrumentarij upravljačke ploče, prekidače za paljenje motora, kočenje, izbacivanje padobrana, pokazivače hidrauličnog pritiska i temperature u sistemima kočenja, te ekrane za praćenje rada sva tri motora.
Kako bi znao kojom brzinom se kreće, Green će na raspolaganju imati dva visoko precizna analogna Rolexova instrumenta, kronograf sa štopericom i brzinomjer koji je "graviran" do 1.1000 mph (1.770 km/h).
Iskreno rečeno, voljeli bismo sjesti u ovaj kokpit, čisto da isprobamo kakav je to osjećaj naći se za upravljačem projektila na kotačima, no nismo sigurni bismo li voljeli boraviti u Andyevom "uredu" kada se upale motori.