Jedan od novih trendova u svijetu zdravlja i mršavljenja su acai bobice, poznate i kao "bobice mladosti".

Čudotvorno brazilsko voće djeluje izuzetno korisno na ljudski organizam, puno je antioksidanata, esencijalnih masnih kiselina, aminokiselina i prehrambenih vlakana, a svoju je svjetsku slavu steklo prvenstveno jer poboljšava metabolizam i potiče mršavljenje.

Sa gotovo 40 posto prehrambenih vlakana pomažu smanjiti apetit na prirodan način, potpomažu probavu utječući na brži prolazak hrane kroz organizam te smanjuju količinu pojedene hrane u roku od nekoliko dana nakon početka konzumacije. Nije ni čudo kako ove bobice svjetski poznate zvijezde već odavno koriste.

Dodajte acai bobice svojoj prehrani

Manje-više svaka hrana ima nuspojave čija vidljivost ovisi i o količini koju pojedemo i popijemo. Tako od kave ne možemo spavati, a od feferona i papra se naglo zagrijemo i znojimo. Iako težinu koju izgubite jedući ove bobice sigurno nećete smatrati nuspojavom, važno je napomenuti kako je u stvari ona samo rezultat njihova svojstva čišćenja organizma.

Stoga možemo zaključiti da su kao i svako drugo voće, acai bobice zdrave, vrlo dobar dodatak prehrani, ne uzrokuju stvaranje novih masnih naslaga i dobar su način ukoliko želite izgubiti pokoji sitni kilogram. Najbolje je grickanje ovog magičnog voća dodati svojoj prehrani i upisati se na jednu od mnogih vrsta treninga i rekreacije koje nam se nude.

Vjerujte, ne samo da ćete izgledati bolje, već ćete se bolje i osjećati.