Riješi se zelenkastog odsjaja uz mali trik. Nabavi suhi šampon za smeđu kosu

Istraživanja kažu kako najveći broj žena u svijetu ima smeđu kosu, a premda je, u pravilu, najjednostavnija za održavanje, i ona može djelovati zapušteno te izgubiti sjaj.
Donosimo 5 super savjeta za njegu smeđe kose:
1. Nabavi šampon za smeđu kosu
Bez obzira na to bojiš li kosu ili ne, šampon za smeđu kosu super je stvar jer tvojim uvojcima pruža beskrajan sjaj i malo dodatne boje. Savjetujemo da ga koristiš uz hidratantni regenerator koji će kosu osigurati vlagu.
2. Održavaj pravi nijansu
Jednom kad pogodiš idealnu boju, dopusti kosi da se odmori te nekoliko mjeseci farbaj samo izrast. Kosa će ti izgledati lijepo i zdravo jer neće biti pretjerano izložena kemikalijama.
3. Riješi se zelenog odsjaja
Plivaš li često u bazenu, moguće je da imaš zelenkasti odsjaj. Riješi ga se sljedećom mješavinom: u malo vode ubaci 2 aspirina i limunov sok od pola limuna.
4. Suhi šampon za smeđu kosu
Umjesto klasičnog, nabavi suhi šampon za smeđu kosu. Spasit će te u hitnim situacijama, dodati volumen, a neće ostaviti bijele tragove na kosi.
5. Poigraj se pramenovima
Smeđa kosa često zna dosaditi, no ako ti najbolje pristaje savjetujemo da se, umjesto drastičnih promjena, samo poigraš plavkastim pramenovima ili onima boje meda.