Ovisnik o seksu Danny James morao je odseliti iz grada u kojem je živio nakon što se seksao sa svim ženama iz tog grada. Kada više nije imao s kim spavati, nove je ljubavnice odlazio tražiti sve dalje i dalje.

Danny James odselio je iz grada na sveverozapadu Engleske nakon što je spavao s 500 žena.

Kada dvadesetsedmogodišnji Danny koji je radio u salonu za tetoviranje više nije imao s kim voditi ljubav potrošio je bogatstvo u potrazi za novim ljubavnicama.

"Kada u gradu više nije bilo žena s kojima nisam spavao, potrošio sam bogatstvo jer sam odlazio sve dalje i dalje kako bih došao do drugih žena" objasnio je Danny.

"Ni sam ne znam koliko sam potrošio na partyjanja i žene s kojima sam se vraćao u hotel".

No, mladog je ljubavnika počela mučiti depresija zato jer mu je bilo dosta seksa na jednu noć zbog kojeg je ostao i bez posla, prenosi news.com.au.

Kako bi se izliječio od svoje ovisnosti, Danny se za pomoć obratio doktoru Stevenu Popeu.

Danny sada živi u Liverpool, u stalnoj je vezi i ima novi salon za tetoviranje. "Ovisnost o seksu mi je upropastila posao. Ljudi se šale s tim, ali ovisnost o seksu je veliki problem" rekao je Danny.

"Ovisnost o seksu nije samo muški problem, upoznao sam mladu i inteligentnu ženu koja je u šest mjeseci spavala sa 127 partnera. Unatoč riziku jednostavno nije mogla prestati" rekao je doktor Steven Pope.