Pogledajte

Folk pjevač Aca Lukas u otvorenom pismom supruzi Sonji Vuksanović na društvenim mrežama najavio je razvod i kraj veze.

U vrlo žustrom, žučnom i može se zaključiti bijesnom postu, Lukas navodi:
- Moja izjava... ili pismo... ustvari najbolje preporuka! 
- Draga moja ljubavi, doduše bivša! Uvijek si voljela medije i da se slikaš! Uz mene ti je to dobro išlo! Ovo što sada radiš sa svojim PR-om, (samo ne znam šta će tebi PR) tvojom lažnom drugaricom Nemanjom Pajićkom, u najmanju ruku je ne fer da ne kažem grozno, prema nekom ko je kakav god da je ipak otac tvog djeteta! Ja ću majci svog djeteta, ipak ostaviti da se bavi onim što najviše voli i od mene niko neće ćuti ništa ružno o tebi, jer ipak si majka moga djeteta!
- Ostavljam ti medije, druži se s njima, namještaj afere ocu svog djeteta, uz pomoć tvoje muške drugarice Pajićke! Propagiraj se reklamiraj se, tvoja "predstavnica za štampu“ te za sada odlično savjetuje! Baš vam je dobro krenulo!!!! Ne sekiraj se nisi ni prva ni posljednja kome je ova spodoba i nastrana bezdlaka nakaza, isprala mozak i uništila porodicu!!! To mu je posao! Ja te neću ni dirati ni odgovarati! Želim ti sve najbolje! P. S. Gospođa Nemanja Pajić direktorka Adria media grupe, i Kurira , podguzna mušica Ace Rodića!!! 

Podsjetimo, krah braka je došao kao kulminacija mnogobrojnih problema i afera koje su supružnici imali u posljednjih nekoliko mjeseci.

Inače, Lukas se pojavio i na snimanju velikog finala "Zvezda Granda", ali nije bio raspoložen za razgovore s medijima, te im je poručio da je veoma nervozan.