Sporazum Ministarstva infrastrukture i Opštine Prizren

Sporazum između Ministarstva infrastrukture i Opštine Prizren o zajedničkom finansiranju projekta "Nastavak asfaltiranja (dionice) puta Pousko – Jablanica", potpisali su juče ministar Fehmi Mujota i gradonačelnik Ramadan Muja. Ovim povodom oglasila se Nova demokratska stranka saopštenjem koje prenosimo u cijelosti:

"Na inicijativu poslanice u parlamentu Republike Kosova, Emilije Redžepi, juče (1. jula, 2013. godine), potpisan je memorandum između ministra za infrastrukturu, gospodina Fehmija Mujote i gradonačelnika Prizrena gospodina Ramadana Muje o zajedničkom finansiranju projekta - Nastavak izgradnje puta Prizren-Pousko-Jablanica u vrijednosti od 625 hiljada eura.
U ovom projektu ministarstvo za infrastrukturu će učestvovati sa 580 hiljada eura, dok će skupština opštine Prizren izdvojiti 45 hiljada eura.
Po riječima ministra Mujote, početak radova je planiran za avgust mjesec ove godine.
U ime bošnjačke zajednice predsjednica NDS-a Emilija Redžepi i potpredsjednik stranke Bekim Murati se zahvaljuju ministru Fehmi Mujoti i gradonačelniku Prizrena Ramadanu Muji na ovoj kapitalnoj investiciji od prioritetne važnosti za naš kraj", stoji u saopštenju Nove demokratske stranke koje potpisuje predsjednica Emilija Redžepi.