Posljednji dan kampanje

Demokratska stranka Kosova završila je svoju kampanju u Prištini, ubjeđena da će na lokalnim izborima 22. oktobra pobjediti u ovoj i većini drugih opština na Kosovu.

U završnom predizbornom skupu ove partije u glavnom gradu Kosova predstavili su se kandidati predsjednike opština iz LDK-a.

Kandidat za gradonačelnika Prištine Arban Abrashi je rekao da ima privilegiju da se u ime LDK-a obrati građanima Prištine.

"LDK će pobjediti u Prištini. Građani Prištine su odlučili da budem njihov gradonačelnik, kao što su odlučili i u ostalim opštinama na Kosovu koje predstavljaju izuzetne ličnosti naše partije. Samo LDK ima program i ljude čistih ruku da vode opštine na Kosovu. Naši ljudi su odgovorni prema građanima", rekao je Abrashi.

Isa Mustafa je rekao da kandidati iz ove partije za predsjednike opština su najbolji i da je ubjeđen u njihovu pobjedu.

"Okupili smo se da najavimo veliku pobjedu Demokratske stranke Koskva, koja će se desiti 22. oktobra. Pobjeda je naša, niko ne može da nam je uzme zato što LDK zaslužuje ovu pobjedu. Ovom pobjedom ćemo ići putem evropskih integracija, jer građani Kosova zaslužuju demokratsku i uspješnu vlast", poručio je Mustafa.