Mediji je nazvali

Sve se odvijalo kao na filmu. Četrdesetogodišnji pljačkaš Artrai Alexander jurio je pred policijom u ukradenom automobilu, a onda se, nakon osam milja potjere, zabio u automobile koji su bili zaustavljeni na semaforu.

A tek onda je uslijedila prava priča i pravo iznenađenje, pogotovo za Alexandera. Iz jednog od automobila koje je udario iskočila je žena i pojurila prema njemu. Kriminalac je zaustavljen, savladan, ubrzo je stigla i policija koja ga je preuzela.

Istina, Jessici Liesmann se priključio i njen dečko Charles Cook, koji je također izjurio iz automobila i uključio se u okršaj, ali prema video snimkama je očito da je za hvatanje kriminalca bila presudna njezina hrabrost i odlučnost, potaknuta činjenicom da se u automobilu u koji se kriminalac zabio nalazio i njen 13- godišnji sin.

Jessica Liesmann kasnije je izjavila da se u njoj probudio majčinski instinkt, a američki mediji su hrabru ženu nazvali "mama medvjedica". U šaljivim komentarima po društvenim mrežama može se pročitati da će policija ubuduće morati štititi kriminalce od "mame medvjedice".

Alexander je, naravno, završio u zatvoru, policija grada Dallasa saopćila je da se tereti za tešku pljačku i izbjegavanje privođenja.