Kamere zabilježile jeziv snimak

Sigurnosne kamere su snimile trenutak kada je muškarac presreo bivšu suprugu na ulici neposredno prije nego što će je ubiti!

Zločin koji se dogodio u Menidi, na zapadu Grčke, potresao je miran primorski gradić, preneo je portal "Protothema", koji je objavio snimak.

Muškarac (50), državljanin Albanije, čiji identitet nije naveden presreo je bivšu suprugu (40) u 5,30 sati ujutru i usmrtio je sa više uboda nožem.

Na jednom od ranijih snimaka on je viđen kako baca kesu sa ispijenim limenkama piva. Zločin se dogodio u centru mjesta na glavnoj ulici. Nesrećna žena, kako se vidi na snimku, zastala je kada je videla bivšeg supruga, a nedugo potom bila je mrtva.
  Ona je zadobila više od deset uboda nožem, a ubica je na kraju ostavio nož zabijen u njenom tijelu, prije nego što je pobjegao. Ubica je pokušao da se sakrije u hotelu u zgradi u kojoj je radio. Kod sebe je imao nekoliko limenki piva.

"Probudio sam se tog jutra i znao sam da će ona proći ispred stana. Kada sam je video izvukao sam nož i počeo da je ubadam. Pobjegao sam u hotel. Bio sam tamo neko vrijeme i popio sam nekoliko piva prije nego što su me uhapsili", rekao je ubica prilikom prvog ispitivanja.
  Očekuje se da će ubice biti izveden pred sud u ponedjeljak. Protiv njega je podignuta optužnica za ubistvo i ilegalno nošenje i upotrebu oružja. Policija tvrdi da ubica nije pokazao kajanje. Prilikom ispitivanja on je rekao i da nije mogao da podnese da neko drugi vozi njegov automobil:

"Nisam mogao da podnesem da neko drugi vozi moj automobil. Ja sam radio, a ona je sedela kući i trošila moj novac", rekao je on.

Kako su mediji ranije pisali, žrtva je u više navrata prijavljivala supruga za nasilje, a nakon ubistva ćerka žrtve je sa fotografijom majke dotrčala do policijske patrole i pitala da li je to njena majka. Djevojčica je telefonirala nekom, najvjerovatnije bratu, i govorila: "Tata je ubio mamu".