Iz ruševina WTC-a

Nakon 13 godina, osobe s fotografije vjenčanja su identificirane. Svi su živi i zdravi.

U oktobru 2001. godine prijateljica Elizabeth Stringer Keefe posjetila je Gound Zero u New Yorku, gdje je našla fotografiju jednog vjenčanja usred ruševina.
"Toliko je ljepote i sreće na toj fotografiji i kakvu god poveznicu ima s 11.septembrom 2001., htjela sam se pobrinuti za nju dok ne dobijem priliku vratiti je pravom vlasniku. Nadam se da će se to dogoditi i da će biti sretnog kraja", rekla je Keefe.
Pokušaji da se identificira šestero ljudi pokazali su se uzaludnima, no Keefe, koja je profesorica, svaku godišnjicu 9/11 objavila je tu fotografiju na svojem Twitter profilu.
Za netom obilježenu godišnjicu, ta je fotografija bila podijeljena čak 60.000 puta putem Twittera, a priču su prenijeli i korisnici Reddita. Ove godine, Keefe je otkrila tko se nalazi na fotografiji, kao i činjenicu da su svi akteri s fotografije živi i zdravi.
Fred Mahe, koji živi na Manhattanu u New Yorku, kontaktirao ju je putem Twittera i obznanio joj da je on jedna od osoba s fotografije. Rekao joj je i da je ta fotografija bila na njegovom uredskom stolu na 77. spratu WTC-a.