Nevjerovatno dirljivo iznenađenje

Kada beskućnik shvati da će konačno imati svoj krov nad glavom, odjeću i hranu, sledi reakcija koja će svima natjerati suze na oči...

Da još uvijek postoji ljudska humanost, saosjećanje i želja da se pomogne drugima, ovaj video pravi je dokaz.

Naime, YouTube ličnost Magicof Rahat riješio je da iznenadi beskućnika po imenu Eric, obezbjedivši mu ono najosnovnije - krov nad glavom. On na svojoj YouTube stranici ima preko tri miliona pratilaca, koji su se putem poruka izjasnili da žele da pomognu Ericu i prilože svoj novčani doprinos. Rahatov projekat prikupio je duplo veću sumu od planirane, riječ je o 44.000 dolara.

Kada je kuća za Erica bila u potpunosti spremna (namještaj, odjeća, hrana) Rahat je kolima pokupio Erica rekavši da idu na ručak. Usput, odglumio je da mora da svrati do svoje kuće da uzme stvari koje je, navodno, zaboravio.

Trenutak istine bio je kada su otvorili ulazna vrata i zakoračili u kuću - Rahat je Ericu otkrio iznenađenje i rekao da je kuća napravljena baš za njega. Emocije, nevjerica, suze samo su dio reakcije ovog beskućnika. Ova dirljiva priča natjeraće vam suze na oči, pogledajte.