Živi dvostruki život

Bowie Jane iz Australije je žena koja vodi dvostruki život. Tokom dana radi kao advokat, a noću je pop pjevačica koja nastupa pred nekoliko hiljada ljudi.

Dvadesetsedmogodišnja Bowie često sudnicu zamjenjuje scenom. Ponekad kostim za nastup nosi ispod odjeće koju nosi dok radi kao advokat, jer nema vremena za presvlačenje.
"Živim dva života. Tokom dana sam jedna, a tokom noći druga osoba. To ponekad može biti veoma zbunjujuće. Muzika mi je oduvijek bila strast, ali su moji roditelji željeli da idem na fakultet, dobijem diplomu i nađem dobar posao. U posljednje četiri godine tokom dana radim kao advokat, a pet do šest večeri u sedmici nastupam kao pjevačica. Moje kolege pravnici ne znaju da se bavim pjevanjem", izjavila je Bowie.
Bowie se bavi kriminalnim slučajevima. Na sceni koristi umjetničko ime kako bi prikrila svoj identitet. Nedavno je izdala singl pod nazivoom "Luv Bomb".
"Moja advokatska i muzička karijera su potpuno odvojene. Samo moji bliski prijatelji znaju kako provodim noći", kazala je Bowie.