PUTNICI JE OBOŽAVAJU

Koliko puta vam se desilo da krenete na putovanje sa prepunim koferom, a da potom pola od stvari koje ste ponijeli nijednom ne obučete?

Ako ste se do sada suočavali s ovim problemom, mogla bi vam pomoći varalna TikTok metoda zanimljivog naziva "333".

Naime, metodu "333" kreirala je influencerica Rachel Spencer, čija je namjera bila da pokaže svojim pratiteljima da sa svega devet komada odjeće – tri gornja i tri donja dijela te tri para obuće, mogu da kreiraju ogroman broj outfita, što je i demonstrirala.

@rachspeed Replying to @specialdakota another one!! this time i did an oversized blazer, pointy toe boots, cardigans and more to mix it up #tryon #falloutfits #fitcheck ♬ This Will Be (An Everlasting Love) - Natalie Cole
Pošto je njen video brzo postao viralan, pratitelji su joj tražili još ovakvih snimaka tako da je Rachel uradila još nekoliko sličnih videa, a u jednom od njih je od samo devet komada uspjela da kreira čak 19 outfita.

@rachspeed the secret is a scarf as a ✨top✨i can prob carry my vacay items all in a tote!! #333outfitchallenge #packwithme #vacationoutfits #capsulewardrobe #outfitinspo ♬ Murder On The Dancefloor - Sophie Ellis-Bextor
Ona je također otkila da je "333" metodu smislila pred jedno putovanje u London te da je najviše koristi kada pakuje garderobu za put.

Genijalnost TikTok viralne metode 333 leži u njenoj sposobnosti da transformira pregršt odjevnih predmeta u bezbroj stilskih outfita. Strateškim miješanjem i usklađivanjem gornjeg dijela, donjeg dijela i cipela, putnici mogu bez napora preći iz dana u noć, od ležernih šetnji do elegantnih večera.