10 MILIONA PREGLEDA

Svjesni smo koliko se svijet zahvaljujući tehnologiji sve više mijenja, a djetinjstvo današnje djece uvelike se razlikuje od djetinjstva kakvo su imala djeca 80-ih i 90-ih.

Otac osmogodišnjeg dječačića snimio je video koji je postavio na TikTok u kojem je pokazao kako je izgledalo njegovo djetinjstvo.

Na snimku koja je skupila preko 10 miliona pregleda pokazao je neke stvari i situacije koje današnja djeca nemaju priliku ni vidjeti, ni koristiti, a ni doživjeti.

@shadyraro The 80’s was the best decade #80s #80skid #oldschool #genx #parents #funny #family #foryou #fyp ♬ original sound - ilovethe80s
Video je u mnogima probudio nostalgiju.

"Nedostaju mi ti dani, tehnologija je odnijela toliko toga", "Nedostaje mi era 80-ih, ali nažalost mi djeca smo bili daljinski upravljač", "80-e se ne mogu objasniti. Bilo je to iskustvo... Jedna snažna vibra sama po sebi... I ako ste to propustili, tako mi je žao zbog vas!", "Pokazao sam ovaj video svom sinu. Rekao mi je: 'Znači bio si tada jako siromašan'", nizali su se komentari ispod videa.

S obzirom na uspjeh ove snimke, otac je obećao pratiteljima da će napraviti i drugi dio u kojem će pokazati još stvari iz djetinjstva kojeg se mnogi rado sjećaju.