ZANIMLJIVO POREĐENJE

Na Facebook stranici Sitcom World podijeljen je niz fotografija holivudskih zvijezda i njihovih jednako slavnih dvojnika ističući koliko njih zapravo ima "blizanca" u svijetu showbizza

Sudeći po objavi na Sitcom World djeluje da neke od najvećih holivudskih zvijezda imaju dvojnike, a kada poredite njihove fotografije neke bi rijetko mogli "razaznati".

Tako se među slavnim "blizancima" izdvajaju glumci Henry Cavill i Matt Bomer - koji dijele tamnu kosu, sličnu frizuru, plave oči, ali i druge crte lica.

Također, tu su i Daniel Radcliffe i Elijah Wood kojima pri razlikovanju pomažu nešto drugačije frizure.

Još jedan dvojac koji dijeli nevjerovatnu sličnost čine španski glumac Javier Bardem, ali i Jeffrey Dean Morgan. Oblik lica, frizura, nos, obrve pa čak i brada - djeluju jednako, a jedina karakteristika po kojoj se razlikuju je boja očiju.

Mlada glumica Millie Bobby Brown poznata po seriji "Stranger Things" i filmovima "Enola Holmes" ima nešto stariju dvojnicu - Natalie Portman. Poredeći njene fotografije u 20-im sa sadašnjim izgledom Millie - teško je pronaći razliku.

Na listi "blizanaca" su pored nabrojanih Jessica Chastain i Bryce Dallas Howard, Margot Robbie i Emma Mackey, Travis Fimmel i Charlie Hunnam, Zach Braff i Dax Shepard, Victoria Justice i Nina Dobrev, Katy Perry i Zooey Deschanel, kao i Zoe Saldana i Thandiwe Newton.

Među dvojnicima postoje i ličnosti različitih spolova, a na spomenutoj stranici uporedili su fotografije Ryana Reynoldsa i Kate Beckinsale, Woodyja Harrelsona i Anne Gunn, kao i Timotheeja Chalameta i Natalije Dyer.