NA REVIJI U PARIZU

Slavne osobe ne mogu se zasititi no pants trenda još od prošle godine, a Sydney Sweeney je posljednja koja se na reviji u Parizu prošetala u šljokičastom donjem vešu.

Zvijezda serije "Euphoria" prisustvovala je reviji brenda Miu Miu gdje su predstavili kolekciju za jesen/zimu 2024/2025 godine, a svojim modnim odabirom plijenila je pažnju prisutnih.

Naime, Sweeney se pojavila u crnom sakou, kratkom topu i šljokičastim gaćicama koje je sparila s crnim štramplama te crnim sandalama s platformom.

Šljokičasti komad odjeće je dio kolekcije upravo brenda Miu Miu, a koštaju 5.800 dolara. Također, i cipele i torba su bile od istog brenda. Sandale se prodaju za 505 dolara, a baršunasta torbica košta 2.650 dolara.

Mlada glumica je sve popularnija, a od izdanja u seriji "Euphoria" niže uloge. Pojavila se u romantičnoj komediji "Anyone But You", a nedavno je na press turneji za "Madame Web" plijenila pažnju modnim kombinacijama.

Pored njene rastuće popularnosti i poslovnih uspjeha, Sydney stalno hvale zbog ljepote, a mnogi je nazivaju i jednom od najseksipilnijih žena na svijetu.

I dok ona odiše talentom i samopouzdanjem u velikim količinama, zapravo postoji naučni razlog zašto se smatra tako zapanjujuće lijepom. Prema plastičnom hirurgu Onuru Gilleardu, sve je u intrigantnom "zlatnom rezu" kada se govori o proporciji fizičkih karakteristika glumice.