Glumica Eva Longoria je za magazin Elle pozirala otkrivši dekolte. U intervjuu je, između ostalog, govorila o ulozi u seriji "Očajne kućanice".

"Kada sam bila u 'Očajnim domaćicama', bila sam seksi. Ljudi su me pitali: 'Bojiš li se da će tvoja uloga biti da isključivo budeš seksi?'. Odgovarala sam im: 'Bože, ne. Prepustit ću se tome. Slobodno mi nastavite govoriti da sam seksi.' Nije me briga jer će doći dan kada ćete reći da to nisam, a ni tad me neće biti briga", ispričala je.

Ispred objektiva je pozirala noseći Michael Kors sako koji košta više od 3.000 dolara. Istaknula je noge u špicastim štiklama.


Foto: Twitter

Eva je ovog ljeta predstavila film "Flamin' Hot", kojeg je režirala. U njemu je prikazala životnu priču Richarda Montaneza, koji je izmislio Flamin' Hot Cheetos i tako postao jedan od najbogatijih biznismena na svijetu.

"Muškarci dobiju budžet od 200 miliona dolara da naprave film i ne uspiju u tome. Nakon toga opet dobiju 200 miliona dolara. Molim? Morate raditi više i pametnije. Nemam ništa protiv toga da to radimo dok ne postignemo jednakost", kazala je.