IZGLEDA NEPREPOZNATILJIVO

Reality zvijezda Kim Kardashian danas je putem svog Instagram profila podijelila nove fotografije, ali njen izgled iznenadio je pratitelje.

Naime, ona je nedavno pozirala za naslovnicu modnog časopisa "CR Fashion Book", ali je zbog promjene imidža izgledala gotovo neprepoznatljivo.

Ova 42-godišnja zvijezda na fotografijama pozira u bijeloj potkošulji koja je na sebi ima mrlje i dioptrijskim naočalama, ali ono što je najviše privuklo pažnju je njena kratka frizura i tanke obrve.

Na drugim fotografijama, koje je također podijelila u ovoj objavi, Kim pozira u crnom džemperom, grudnjaku i crvenom džemperu s baletnom suknjicom.

Još uvijek nije poznato da li je riječ o perici i iscrtanim obravama, ali mnogi pratitelji su je uporedili sa Biancom Censori, sadašnjom suprugom Kaynea Westa. No, bilo je i onih, koji su pohvalili njen novi stil.

"Izgleda kao Bianca Censori", "Šta je ovo", "Draga, ovako ne trebaš izgledati", "Izgledaš kao Glen iz horror filma 'Chucky'", "Podsjeća na Biancu", "Onaj ko ti je ovo uradio, stvarno te mrzi", "Mislio sam da je ovo Bianca", bili su samo neki od komentara ispod objave.

Inače, Kim je poznata po tome što voli promijeniti imidž. Samo ovog ljeta je imala pramenove, a onda se odlučila za popularnu bob frizuru. Međutim, u posljednje vrijeme nosila je ekstenzije zbog čega je kratkom frizurom iznenadila svoje fanove.