Manekenka Ireland Baldwin

Manekenka Ireland Baldwin odbacila je glasine da je njeni slavni roditelji, Alec Baldwin i Kim Basinger, još uvijek finansiraju dok je svojim pratiteljima na TikToku otkrila da je vlasnica kompanije.

"Roditelji su mi puno pomogli u životu. Učinili su mi život mnogo lakšim nego šta su to učinili roditelji mnogih drugih ljudi", rekla je Baldwin u TikTok videozapisima.

Međutim, Basinger sada živi svoj život dok Baldwin ima puno djece i ženu koje mora uzdržavati, kazala je manekenka.

U drugom videu podijelila je sa svojim pratiteljima čime se trenutno bavi.

"Ja sam vlasnica kompaniije. Moj dečko i ja otvaramo kafić, vinski bar i butik. Osim toga, udomljavam pse", istakla je Baldwin.

Kada je jedan korisnik TikToka komentirao video nazvavši Ireland "bebom nepotizma", mlada manekenka uzvratila je još jednim videom.

"Ništa nije gore nego kada se netko rodi u poznatoj porodici, a ne uspije. Treba priznati kako su mu se ta vrata otvorila i kako im je bilo lakše nego mnogima drugima. Definitivno imaš prednost kada imaš slavne roditelje", priznala je Baldwin.

Objasnila je kako nije teško prihvatiti da istovremeno može biti privilegirana, ali i dalje imati odvojen život od roditelja.

Ne motam se oko njih i ne čekam da mi pruže priliku da radim stvari, rekla je o Baldwinu i Basinger koji su se razišli 2001. godine, šest godina nakon njezina rođenja.

"Ja sam svoja osoba i radim svoje stvari i znam da je to možda teško prihvatiti", objasnila je Baldwin.

Ireland je nedavno debitirala sa svojom novom frizurom za koju je priznala da je dugo vremena skupljala hrabrost, piše Jutarnji list.

"Kosa mi je uništena zbog godina izbjeljivanja i modelinga od 17. godine. Oduvijek sam ovo željela učiniti, ali sam se bojala", priznala je Baldwin.