Potpredsjednik crnogorskog DPS-a Svetozar Marović imao je razloga za slavlje ovog vikenda kada se u prestižnom hotelu "Splendid" u Bečićima udala njegova kćerka Milena Marović, a vjenčanju je prisustvovalo čak 400 zvanica.

Marović je na vjenčanju svoje kćerke okupio sam politički vrh Crne Gore. Milena, menadžerka grada Budve, udala se za svog dugogodišnjeg dečka, gradonačelnika Cetinja Aleksandra Bogdanovića.

Na vjenčanju Mileninog brata Miloša prije tri godine pjevale su Ceca Ražnatović i Severina. Priča se da je Svetozar Marović tada potrošio čak pola miliona eura! Ove godine je, kažu, bilo skromnije, ali ne zato što Svetozar favorizuje muško dijete, već zbog ekonomske krize.

Mlada je na vjenčanju nosila vjenčanicu čuvene dizajnerice Vere Wang, a goste su zabavljali Aca Lukas, Zoran Kalezić, Miroslav Ilić, Ana Bekuta i nekoliko mladih pjevača iz "Zvijezda Granda".

Brojni crnogorski biznismeni prosto su se utrkivali ko će više zakititi muziku, pa su za pjesmu davali po 500 eura! Muzičari su trljali ruke i šalili se da jedva čekaju krštenje.

Velika kongresna sala "Splendida" bila je raskošno ukrašena, a mlada je blistala u vjenčanici čuvene kreatorice Vere Wang, prenose crnogorske Vijesti. Na meniju su bili najfinija pršuta, kavijar, morski plodovi i druge đakonije, zalivane viskijem i vrhunskim vinom.

Po osmijesima i dobrom raspoloženju premijera Igora Lukšića, te Mila Đukanovića, Predraga Nenezovića, ministra turizma, i brojnih drugih funkcionera, moglo se zaključiti da za Crnu Goru nema zime.

Izvor: 24sata.info