Uvjerite se

- Krv se uzima iza uha, ka vratu, ceremonijalnom iglicom se probuši koža. Ne radi se o velikim količinama - objasnili su vampriri koji imaju jedno dijete.

Gledali ste film sa Bradom Pittom i Tomom Cruiseom, sad pogledajte intervju sa dva prava vampira. Britanci Pyretta Blaze i Andy Filth gostovali su u jutarnjem programu kanala “ITV”, gdje su priznali da su pravi, živi vampiri. Oni su voditeljima ispričali kako piju jedno drugom krv, i kako smatraju da to produbljuje njihovu vezu.
- Postoje okupljanja vampira, na kojima pijemo jedni drugima krv. Nemojte da pogrešno shvatite, svaki učesnik prolazi kroz opsežne testove. Testira se krv, ali i historija psihičkog zdravlja, kako bi sve prošlo u najboljem redu – rekli su vampiri.
Pyretta i Andy su roditelji jednog djeteta.
- Krv se uzima iza uha, ka vratu, ceremonijalnom iglicom se probuši koža. Ne radi se o velikim količinama – objasnili su oni.
Par vidi dublji značaj u činu uzimanja krvi.
- Mislimo da ova ceremonija produbljuje našu vezu, i čini nas duhovnijima. Moramo da istaknemo da ovdje nema riječi o sadizmu, niti samopovređivanju – rekli su oni za Huffington Post.
Kada su ih voditelji pitali za “Sumrak sagu“, Pyretta se razbjesnila.
- Ljudi gledaju te gluposti, i onda misle da je sve kao u Hollywoodu – rekla je ona.