PRETUŽNA SNIMKA

Sklonište za životinje Mercy Full Project s Floride na službenom TikToku podijelilo je snimku jednog od svojih pas, Brune, koja je slomila srca mnogih korisnika društvene mreže.

Snimka koja je objavljena prije nekoliko dana prikazuje Brunu kako odbija izaći iz auta nakon izleta s volonterkom jer se ne želi vratiti u kavez. Vlasnici su Brunu ostavili u skloništu, a novi mu je život teško pao.

@mercyfullproject Bruno is falling into a depression 💔. He won’t eat & doesn’t even want to go potty. He desperately needs a foster or new forever home 🥺. Shelter life is not for him (or any pup) #rescue #adoptme #adoptdontshop #tampa ♬ Last Hope - Steve Ralph
"Bruno pada u depresiju. Ne želi jesti i ne želi čak ni obavljati nuždu. Očajno traži privremeni smještaj ili zauvijek dom. Život u skloništu nije za njega, kao ni za jednog drugog psića", piše u objavi.

@mercyfullproject Replying to @user19526362733091 update on little man for y’all!! #rescue #adoptdontshop ♬ I WANT SOMETHING THAT I WANT - sturniolo (taylor’s version)
Sklonište je objavom uspjelo privući brojne potencijalne posjetitelje, tako da je Brunina priča dobila sretan završetak. U roku od dva dana pronašao je zauvijek dom.