VELIKI BROJ KOMENTARA

Amerikanka Veronica Koval je prošle godine uhapšena u Virdžiniji zbog prebrze vožnje, a njena fotografija s uhićenja je nedavno postala tema komentara na internetu.

Ona je optužena za nesavjesnu vožnju jer je 19. maja 2023. vozila 160 km/h u području gdje je dozvoljeno voziti 90 km/h. Priznala je krivicu. Osuđena je na 10 dana zatvora, od kojih je osam bilo uslovno, platila je kaznu od 750 dolara, a vozačka dozvola joj je oduzeta na 30 dana.

"Napravila sam grešku. Ne podržavam brzu vožnju jer ona može biti ozbiljno opasna", rekla je.

Privukla je pažnju korisnika društvenih mreža nakon što je njena fotografija objavljena na Instgram stranici Mug Shawtys.

"Podsjeća me na Cindy Crawford", "Izgleda kao manekenka iz 1990-ih", "Može li mi neko dati njen Instagram?", "Zovite vozača modne agencije Elite Models da dođe po njihovu manekenku", neki su od komentara.

Pojedini korisnici Instagrama su naveli kako ne smatraju da je naročito lijepa, na šta im je odgovorila: "Nemojte vrijeđati moje osjećaje."

"Prediva si i to svi vide. One koji su zli prema tebi je odbila simpatija u srednjoj školi i još uvijek to nisu preboljeli", poručila joj je jedna korisnica.